Feladatok ütemezése

Amennyiben az Ön gyártó vállalkozása már szembesült a munkák ütemezése, a kapacitás tervezés, a mi lenne ha feladatok egyszerűnek tűnő, de mégis komplex feladatok megoldási nehézségeivel akkor nézze meg az új ütemező eszközünket.
 
Kérjen bemutató most. Kapcsolati űrlap
 
Különböző módszerekkel (előre ütemezés, visszafelé ütemezés, éppen időben ütemezés) lehet ütemezést létrehozni.
 
Az ütemezés létrehozása után a felhasználó drag & drop módszerrel könnyen módosíthatja azt, az egyedi üzleti igények szerint.
 
Egy-egy feladatot adott pozícióban zárolni lehet, így a következő futtatáskor az adott feladat a felhasználó által megadott pozícióban marad.
A munkákat és a termék csoportokat színkódokkal lehet ellátni, ami megkönnyíti a hasonló munkák egy csoportba sorolását, ezáltal csökkennek a veszteségek és a beállításokra fordított idő, ami gazdaságosabb gyártást eredményez.
 
A késésben lévő munkákkal kapcsolatban lehetőség van a szűk keresztmetszetek áthidalására, ami a gyártásütemezésben a késedelmes munkák előrehozását eredményezi.
A gyártásban lévő munkák összetevőit együtt is meg lehet tekinteni a beszállítói határidőkkel, a munkalapokon elkészült mennyiségekkel és a rendelkezésre álló időkkel együtt.
Az összes eszközre lekérdezhető, hogy melyik dolgozó melyik munkalap(ok)ra van bejelentkezve.
 
Orchestrate ütemező szoftver elérhető a FactoryMaster termelésirányítási rendszer moduljaként vagy önállóan, illeszkedve az Ön meglévő ERP/MRP rendszeréhez. 
 
Orchestrate ütemező szoftver segítségével könnyen és gyorsan ütemezheti munkafolyamatait, amelyeket áttekinthető módon jeleníthet meg.  Orchestrate ütemező szoftver könnyen kezelhető, gyorsan integrálható meglévő üzleti modellekhez és rendszerekhez. 
 
Az Orchestrate nagyon kedvező ár-érték arányt biztosít, így kiemelkedő funkcionalitást kap alapáron. Kiemelkedő a „Mi lenne ha” funkció, amellyel megvizsgálhatja a termelés optimalizálását a szállítási határidőkhöz igazítva.
 

Az Orchestrate a folyamatok köré épült,

és rávilágít a feladatok, és az őket meghatározó tényezők közötti összefüggésekre.

• A tervezők látják, hogy az adagok hogyan kapcsolódnak egymáshoz, hogyan hatnak egymásra, ill. hogyan fedik át egymást. Az állásidők figyelembevételével együtt ez jó lehetőséget biztosít az egyes adagokra fordított idő és költség csökkentésére, valamint a folyamatos fejlesztésre.

• A grafikus megjelenítés megkönnyíti a tervezőknek a munkák összevonását és az alternatív gyártási útvonalak kezelését. A karbantartási munkáknak a gyártás köré való optimális ütemezésével pedig segíti az emberi erőforrás-, és a gépek kihasználtságának növelését.

• Az Access Orchestrate-tel egyszerre több erőforrást ütemezhet, pl. gépeket, szerszámokat, operátorokat. A rendszer csak akkor fogja ütemezni a műveleteket, ha minden erőforrás a rendelkezésre áll.

• A gyógyszer-, és élelmiszeripar számára az Orchestrate kezeli a kulcsfontosságúnak számító feltöltési igényeket és a készlet lejáratát. A rendszer továbbá kezeli a tisztítási-, sterilizálási-, és állás időket.

• Az informatív grafikonok és diagramok számos teljesítmény mutatót szolgáltatnak, pl. a pontosan végzett kiszállításokra, ill. a munkaerő-, és gép kihasználtságra vonatkozóan.

Az ütemező eszköz havi díj ellenében szoftverszolgáltatáskán (SaaS) vehető igénybe. 

Kérjen demo rendszert, amely egy 30 napig működő teljes értékű rendszer.  

Nézze meg a bemutató videókat:

   

 

Bejelentkezés