Referenciák

6. Esettanulmány: Az anyagszükséglet tervezés előnye (MRP)

Az eredetileg öntőminta-készítő cég, repülőgépek csőszerelvényeinek legnagyobb beszállítójává nőtte ki magát. Ezek a szervények megtalálhatók  a legtöbb  kereskedelmi, hadi, tengeri és energiafejlesztő sugárhajtóműveiben. A cég havonta kb. 800 különböző szerelvényt gyárt 130  fős képzett  alkalmazott segítségével.

23. Esettanulmány: Összetett beszerzési projekt sok tételes anyaglistákkal

Az esettanulmányban szereplő céget 3,5 évvel ezelőtt alapította két mérnök. A cégnek jelenleg 20 alkalmazottja van, akik a fröccsöntő ipar automata gépeinek tervezésére és építésére szakosodtak, (például a CD-k és DVD-k tömeggyártására alkalmas gépek, és egyre inkább a kontaktlencsegyártás).

18. Esettanulmány: Termelésirányítás és minőség ellenőrzés

Előzmények:A gépészeti és szerelvénygyártó vállalat energia ipari készülékek precíziós gyártója. A gépparkjukba végzett újabb és újabb befektetések eredménye képpen a cég képes 1.2 méter átmérőjű szerelvények gyártására. A vállalat mindössze két év alatt 40%-os forgalomnövekedést ért el.

32. Esettanulmány: Készlet és MRP modul előnyei

A KÉSZLET ÉS MRP (Anyagszükséglet) MODULOK ELŐNYEI

A tanulmányban szereplő cég nagy mennyiségben gyárt precíziós minőségű apró alkatrészeket. A teljes nyomon követés kiemelt jelentőségű. 

A cég egy 70 főt foglalkoztató (3700 M Ft forgalmat bonyolító) multinacionális nagyvállalat divíziója.