FactoryMaster = ERP & MRP >>>

FactoryMaster = ERP & MRP >>>

ERP rendszer jellemzői

Az ERP (Enterprise Resource Planning) rendszer egy olyan szoftver, amely struktúrlált, integrált formában tartalmazza és minden felhasználó számára elérhetővé teszi a számára szükséges információkat, biztosítva ezzel a vállalkozás optimális működését, ezen keresztűl pedig a vevői igények magas szintű kiszolgálását. 

Az ERP-rendszer használata integrált jellegének köszönheten kiküszöböli a sziget szerű szoftverek közötti párhuzamosságot, leegyszerűsíti a munkafolyamatot és lehetővé teszi az intelligens tervezést. Eszközöket ad a termelés vezetknek, hogy egyenletes, minőségi kimenetet biztosítsanak minden gyártási fázisban. A jelenlegi, jövőbeni szűk keresztmetszetek megjelenítése lehetőséget biztosít azok kiküszöbölésére, garantálva ezzel a vállalt szállítási határidők betartását. 

MRP rendszer jellemzői

Az MRP (Material Requirements Planning) rendszer lehetővé teszi a raktárkészlet, a beszerzés, az OEE és a gyártás teljes körű ellenőrzését és hatékony menedzselését.

Az MRP egy vállalkozás gyártási celláira összpontosít, és az ezen részlegek felhasználóit szem előtt tartva tervezték. Az MRP rendszer haszálata biztosítja egy gyártó vállalkozás számára a termelés optimális tervezését, az automatizált anyagbeszerzésnek köszönhetően pedig a szükséges alapanyagok megfelelő mennyiségben, ill. megfelelő időpontban történő beérkezését.

A FactoryMaster ötvözi az ERP és az MRP rendszer funkcióit.

A FactoryMaster egy gyártó cégek számára kifejlesztett integrált termelésirányítási (MRP) rendszer, amely fókuszában a gyártás áll, de megtalálható benne minden olyan vállalatirányítási (ERP) funkció - kivéve könyvelés és bérszámfejtés -, amely szükséges a vállalkozás számára:

 

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.