hétfő, 22 október 2018 09:15

Munkák nyomon követése adatgyűjtő terminállal

Written by
Rate this item
(1 Vote)

„A szoftver segítségével a gyártásunk átláthatóbbá, jobban követhetővé és tervezhetőbbé vált.”

MOLITON Kft

Iparág: fémipar

Elhelyezkedés: Eger, Magyarország

Alkalmazottak: 19 fő

Bevezetett rendszer: Access FactoryMaster

Cégismertető

A cég elsősorban forgácsolt alkatrészekből szerelt gyártmányok előállításával foglalkozik. Ma hazánkban piacvezetőnek minősül a Magyarországon gyártott és értékesített gázrugók volumenében. Cégünk 30 főnek biztosít munkát évek óta folyamatosan.

Termékeink felhasználási területe igen széles skálán mozog. Személy- és tehergépkocsik pótalkatrészei, a bútoripar különböző területei, különféle felépítmény gyártók, egyedi berendezésgyártók, édes és sós vízi hajózási területen használják, építik be és kereskednek termékeinkkel.

Probléma

A korábbi manuális rendszer erősen elavult volt minden tekintetben. Információkat csak akkor tudtunk nyerni, ha kimentünk a gyártásba és manuálisan beszereztük (mennyi munka van, melyik munka hol tart, melyik miért áll). Emiatt a vevők tájékoztatása nehézkes és pontatlan volt. A raktári mozgások utólagosan voltak egy raktárprogramba rögzítve, ami készlet- és beszerzési problémákat okozott.

Eredmény

Az Access FactoryMaster bevezetésének eredményeként a döntések alapját képező információk azonnal láthatók, az ügyfelek naprakész információkat kaphatnak, a készleteink és beszerzéseink pontosak, mindezek együtt hatékonyabb működést és elégedettebb ügyfeleket eredményeznek.

A riportoknak köszönhetően felfedtük a hiányosságainkat. A raktározástól kezdve a szállítólevél elkészüléséig mindenben előre léptünk.

Read 1835 times Last modified on csütörtök, 30 április 2020 13:37
Super User

FactoryMaster tanácsadó

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.