• Telefon 
  • +3623 5353-231
 
  • Kérjen ingyenes bemutatót
  • office@factorymaster.hu
 
  • Mobile
  • +3630 0975-911
FactoryMaster jelentős idő megtakarítást eredményez

FactoryMaster jelentős idő megtakarítást eredményez

Előzmények: Az ABC Műanyag Termékek, amely a egy nagy telekommunikációs cég egykori divíziója, 2002 szeptemberében alakult, egy vezetői beruházást követően. A cég fröccsöntött műanyagot készít különböző iparágaknak, a gépkocsigyártástól a mobil telefonig. Az ABC Műanyag Termékek részt vesz számos – hazai és export piacra szánt -  termékfejlesztő projektben is

 
Probléma 1: Egyértelmű volt, hogy a vezetői felvásárlást követő 3 hónapban biztosítani kellett volna a cég számára az anyacég központi gyártó rendszeréhez való hozzáférést. Funkcionális értelemben, az új rendszernek legalább olyan képességekkel kellett rendelkeznie, mint a réginek. Továbbá gyorsan bevezethetőnek, könnyen megtanulhatónak és használhatónak kellett lennie.
 
Probléma 2: A régi rendszerben a felhasználóknak számtalan képernyő és menü között kellett kiigazodni, és ezzel csak ’kavarták’ az egyébként relatíve kis mennyiségű információt. Ennek a komplexitásnak köszönhetően még egyszerű feladatokat sem lehetett végrehajtani bizonyos alkalmazottak hiányzása esetén.
 
Probléma 3: A régi rendszer felajánlott egy MRP ( Anyag Szükséglet Tervezés) funkciót, de ez túl lassúnak bizonyult és az információk túl megbízhatatlanok voltak ahhoz, hogy ezt használják a rendszeres beszerzésekhez.
 
Probléma 4: Az Anyag Számlák és a Gyártási Utasítások nem voltak könnyen megismételhetőek a hasonló összetevők esetén, így minden gyártásnál ’előröl’ kellett kezdeni.
 
Megoldás: A FactoryMaster alkalmas a gyors, ellenőrzött bevezetésre, a felhasználó-barát felületének és közérthető kivitelének köszönhetően. A rendszer rugalmassága és a számtalan belső rendszer kapcsolat ugyanolyan kompatibilissé teszi a Factory Mastert a műanyag gyártás terén, mint amilyen jól használható a hagyományos műszaki területeken.
 
A rendszer legnagyobb előnyeit az ügyvezető így összegzi:
 
„A FactoryMaster egy sokkal könnyebben használható rendszer, mint a régi volt. A FactoryMasterral 5 perc alatt tudok számlát, vagy útvonalat készíteni. Ez régebben min. 15 percig tartott. Továbbá a számlák alapján a készletfigyelés automatikus és a Munkalap befejezéséhez kapcsolódóan helyesen dátumozott. A képernyők könnyen kezelhetőek, a számla és útvonal másolatkészítés funkció egyszerű."
 
"A FactoryMaster MRP-n alapuló Beszerzési Rendelése nagyszerű. A FactoryMaster egy valóban hatékony listát készít a beszerzést igénylő tételekről. A FactoryMaster aztán felajánlja nekünk az adott termékekre vonatkozóan a Beszerzési Rendeléseket preferált szállítóink felé. Nekem csak ellenőriznem és jóváhagynom kell. Ezzel hetente több órát takarít meg nekem. Szerencsére, FactoryMaster lehetősége, hogy megmondja nekünk, hogy mikor mit kell rendelni. Továbbá az adminisztráció ami régebben  közel két hetet vett igénybe az most órákra csökkent.”
 
Néhány további előny, amit a FactoryMaster biztosít az ABC Műanyag Termékek számára:
 
A határidőnek megfelelő gyors és könnyű bevezetés
Könnyen elkészíthető számlák és útvonalak
MRP alapján felajánlott Beszerzési Rendelések (és Munkalapok)
Automatikus összetevő kiadás a Munkalapokra
Jelentős idő megtakarítás az alkalmazottak számára

Date

2018. október 26.

Tags

MRP

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.