• Telefon 
  • +3623 5353-231
 
  • Kérjen ingyenes bemutatót
  • office@factorymaster.hu
 
  • Mobile
  • +3630 0975-911
Pontos beszerzések

Pontos beszerzések

Iparág: fémipar

Elhelyezkedés: Eger, Magyarország

Alkalmazottak: 19 fő

Bevezetett rendszer: Access FactoryMaster

Cégismertető

A cég elsősorban forgácsolt alkatrészekből szerelt gyártmányok előállításával foglalkozik. Ma hazánkban piacvezetőnek minősül a Magyarországon gyártott és értékesített gázrugók volumenében. Cégünk 30 főnek biztosít munkát évek óta folyamatosan.

Termékeink felhasználási területe igen széles skálán mozog. Személy- és tehergépkocsik pótalkatrészei, a bútoripar különböző területei, különféle felépítmény gyártók, egyedi berendezésgyártók, édes és sós vízi hajózási területen használják, építik be és kereskednek termékeinkkel.

 

Probléma

A korábbi manuális rendszer erősen elavult volt minden tekintetben. Információkat csak akkor tudtunk nyerni, ha kimentünk a gyártásba és manuálisan beszereztük (mennyi munka van, melyik munka hol tart, melyik miért áll). Emiatt a vevők tájékoztatása nehézkes és pontatlan volt. A raktári mozgások utólagosan voltak egy raktárprogramba rögzítve, ami készlet- és beszerzési problémákat okozott.

Eredmény

Az Access FactoryMaster bevezetésének eredményeként a döntések alapját képező információk azonnal láthatók, az ügyfelek naprakész információkat kaphatnak, a készleteink és beszerzéseink pontosak, mindezek együtt hatékonyabb működést és elégedettebb ügyfeleket eredményeznek.

A riportoknak köszönhetően felfedtük a hiányosságainkat. A raktározástól kezdve a szállítólevél elkészüléséig mindenben előre léptünk.

Date

2020. május 03.

Tags

Beszerzés

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.