• Telefon 
  • +3623 5353-231
 
  • Kérjen ingyenes bemutatót
  • office@factorymaster.hu
 
  • Mobile
  • +3630 0975-911
Hatékonyabb vevő kiszolgálás

Hatékonyabb vevő kiszolgálás

Iparág: Ágy-matracok, valamint ezek kiegészítőinek gyártása és értékesítése

Elhelyezkedés: Érsekcsanád, Magyarország

Alkalmazottak: 16 fő

Alkalmazottak: (2018): 476 257 eFt

Bevezetett rendszer: Access FactoryMaster

Cégismertető

2007-ben kezdtünk el matracok, fenyőbútorok és ágyak értékesítésével foglalkozni. A kezdeti időszakban Érsekcsanádon, majd Budapesten nyitottunk szaküzletet. Franchise rendszerünk kialakítása után Érsekcsanádról Bajára költözött szaküzletünk, majd Szekszárdon, Kecskeméten, Szegeden, Székesfehérvár, Pécsen, Miskolcon, Debrecenben, Szolnokon,

Győrben, Sopronban, Szombathelyen folytattuk tevékenységünket

2007-ben kezdtünk el matracok, fenyőbútorok és ágyak értékesítésével foglalkozni. A kezdeti időszakban Érsekcsanádon, majd Budapesten nyitottunk szaküzletet. Franchise rendszerünk kialakítása után Érsekcsanádról Bajára költözött szaküzletünk, majd Szekszárdon, Kecskeméten, Szegeden, Székesfehérvár, Pécsen, Miskolcon, Debrecenben, Szolnokon, Győrben, Sopronban, Szombathelyen folytattuk tevékenységünket.

Tevékenységünket magas minőségű termékek értékesítése jellemzi, elvárásainknak néhány beszállító partnerünk nem tudott megfelelni, ezért előszőr gyapjú ágyneműk gyártásával, majd 2015-ben matracok összeállításával kezdtünk el foglalkozni.

Az általunk gyártott termékeket, kizárólag saját alvásszaküzlet-hálózatunkban értékesítjük. A megmaradt beszállító és gyártó partnereink, saját márkás termékek szállításával biztosítanak kizárólagosságot nekünk.

2016 szeptemberében új, a gyártási folyamatokat maximálisan kiszolgáló, telephelyre költöztünk, melynek következményeképpen, termelékenységünk erősen megnövekedett.

A Matrackuckóban található Álommatracok mind Magyarországon készülnek. Az ágybetétek alapanyagául szolgáló hab Sajóbábonyból érkezik, míg a huzatokat saját varrodánkban, Érsekcsanádon varrjuk.

Probléma

Az egyéb folyamatok, mint pl. a gyártás, beszerzés kezelésére egy egyszerűbb program állt rendelkezésünkre, amely az termelékenység növekedésével az évek folyamán elavulttá vált, így az adminisztrációs munkák és hibázási lehetőség jelentősen nőtt. A termékek előállításának munkafolyamatai, valamint a dolgozók teljesítményének a mérése, papír alapon, manuálisan történt, amely rengeteg munkaórát vett igénybe.

A megrendelések növekedésével a készlet mozgások követése nehézkes és pontatlan volt, így számos esetben előfordult, hogy a vevőket nem tudtuk időben kiszolgálni.

Eredmény

Az Access FactoryMaster bevezetésének eredményeként a gyártási folyamat előre ütemezhető, a termelés optimalizálódott. A vevőkiszolgálás hatékonyabbá és pontosabbá vált, ezt a pozitív visszajelzések is alátámasztják.

Date

2018. február 22.

Tags

MRP, SFDC

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.