• Telefon 
  • +3623 5353-231
 
  • Kérjen ingyenes bemutatót
  • office@factorymaster.hu
 
  • Mobile
  • +3630 0975-911

Orchestrate - Munkák ütemezése

APS: Advanced Production Scheduling

Az Orchestrate – munkák ütemezése egy termelésütemezés rendszer hosszú-, és rövidtávú (napi, műszakszintű) termelési terv előállítására alkalmas szoftver, amely részletes tervet generál arra vonatkozóan, hogy a munkalapok műveleteit mely konkrét időpontban, melyik erőforráson, milyen sorrendben, sorozatnagyságban, stb. kell végrehajtani.

Kérjen bemutatót most ...

Az Orchestrate – munkák ütemezése rendszer képes figyelembe venni az összes, elsődleges vagy másodlagosnak tekintett erőforráskorlátot, ellenőrzi az anyagszükségletet, és figyeli a készletszintek alakulását. Emellett törekszik a szállítási határidők tartására, és végeredményben úgy hoz létre termelési tervet, hogy annak végrehajtásához minden szükséges feltétel adott legyen: szabad gépkapacitás, anyag, humán eroforrás, szerszám, műveletek előtti és utáni technológiai idők, stb.

A munkatervek és azok műveleteinek sorrendezése szabály alapú, történhet előre- illetve visszafelé ütemezéssel, megtartva a műveleti preferenciákat, de engedve a sarzsok bontását, végeredményben az erőforrások minél jobb kihasználtságát eredményezve.

Az Orchestrate rendszer figyeli az erőforrások időbeli rendelkezésre állását, lehetőséget biztosít az erőforrások naptárrendszerének kialakítására, karbantartására, és ezek figyelembevételére az ütemezés/újraütemezés során.

Az Orchestrate rendszer a törzsadatokat célszerűen a FactoryMaster termelésirányítási rendszer vagy más ERP rendszerből veszi, de ennek hiányában azokat saját funkcióként is képes kezelni. Az alkalmazó vállalat szempontjából tehát kívánatos az ERP integráció, és erre alkalmasn az Orchestrate APS rendszer, de az ERP megléte nem kizárólagos kritérium.

Az Orchestrate rendszer fontos része a termelési program grafikus vizualizációja. A grafikus felület alkalmas a tervezés interaktív módon, kézzel történő megváltoztatására. Az ütemezés során automatikusan előállított terv iránymutatásként szolgál, a döntés és a változtatás joga az eszköz használójának kezében van. Lehetőség van tervváltozatok készítésére, illetve a különböző alternatívák objektív módon történő összehasonlíthatósága.

Az Orchestrate rendszer alkalmazásának célja periodikus vagy váratlan eseményhez kötötten indított, és rövid idő alatt megvalósított újratervezés, ami feltételezi a gyártási terv státuszának követését. Az Orchestrate alkalmazásához ennek megfelelően a terv folyamatos követésére, továbbá a rendelések és műveletek státuszának rögzítésére van szükség.

 

 

 

A rendszer nagy erőssége az ütemezés sebessége. Egy átlagos gyár ütemezését néhány percek alatt el lehet végezni. Az ütemezés eredménye jól áttekinthető, grafikus vagy táblázatos nézetekben jelenik meg.

A felhasználó saját tervezési algoritmusokat is kialakíthat, amelyekkel saját üzleti logikájára szabhatja a rendszer működését.


Nyomtatás   E-mail

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.