FactoryMaster vonalkódos adatgyűjtő terminál

Vonalkódos rendszerű adatgyűjtő terminál >>>

"A gyártási folyamatok nyomon követésében nagy segítség a vonalkódos rendszerben működő műhely adatgyűjtő terminál, aminek segítségével pontosan látható minden gyártási munka előrehaladottsági fázisa, valamint a dolgozók konkrét munkavégzése."

Cégadatok:

  • Tevékenység: CNC megmunkálás
  • Székhely: Budapest
  • Alkalmazottak: 39 fő
  • Forgalom (2021): 1 Mrd Ft
  • Bevezetett rendszer: FactoryMaster termelésirányítási rendszer, Orchestrate munkák ütemezése rendszer
  • (MRP, Ütemezés, Műhely adatgyűjtő terminál, NAV Online számlázás)

A vállalkozás Budapesti telephellyel rendelkezik a volt CSEPEL MŰVEK területén. Nagy pontosságú, fémből készült hidraulikus és szivattyú alkatrészeket gyárt kis és közepes darabszámban főleg CNC gépeken külföldi (főleg az angliai) partnerei számára.

Ezek a termékek magas szakmai színvonalú, pontos munkavégzést és minőségellenőrzést igényelnek, amit a vállalkozás a legkorszerűbb CNC gépekkel és 3D-s mérőgépekkel biztosít. Alapanyagaik között megtalálható az acél, alumínium, réz, rozsdamentes acélok és különböző ötvözetek.  A vállalkozás folyamatosan fejlődik a piaci elvárásoknak megfelelően és rugalmasan igazodik a vevők igényeihez a pontosság, gyorsaság és a megfelelő ár szem előtt tartásával.

 
Az elmúlt években a Közép-magyarországi Operatív Program keretében mikro-, és kisvállalkozások számára kiírt technológiafejlesztési pályázatokon több alkalommal is nyert támogatást.

Célok:

A FactoryMaster Termelésirányítási rendszer bevezetését megelőzően a cég átvilágítása során felszínre kerültek azok a kritikus pontok, melyek gördülékenyebbé tételével kapcsolatban az alábbi elvárások fogalmazódtak meg:
 
·  Rugalmas, teljes körű dokumentumkezeléssel rendelkező ügyfélkezelés
 
·  Az egyre nagyobb számban beérkező és dinamikusan változó vevői rendelések nyilvántartása
 
·  A gyártási folyamatok anyagszükségletének figyelése-, és a beszerzés támogatása automatizált módon
 
·  A gyártási folyamatok valós idejű, on-line nyomon követése
 
·  A dolgozók teljesítményének pontos kimutatása
 
·  Pontos és részletes utókalkuláció az egyes munkákról
 

Eredmény:

A nyertes projektek keretében megvalósult beruházások során egyrészt új, korszerű gyártó berendezések kerültek beszerzésre, másrészt a vállalkozás információs technológiájának fejlesztését szolgáló szoftverek, többek között a FactoryMaster Termelésirányítási Rendszer.

A fenti problémák kezelésére hatékony megoldást talált a vezetőség a FactoryMaster rendszerben, így annak sikeres bevezetése után ma már nem jelent nehézséget a vevői rendelésekkel kapcsolatos módosítások kezelése.

Az integrált termelésirányítási rendszer bevezetését a vállalkozás tevékenységét lefedő gyártási és ügyviteli folyamatok során felmerülő több probléma is indokolta. A vezetőség felismerte, hogy piaci versenyképességük megőrzéséhez nem csak új, korszerű gyártóberendezésekre, hanem a cég életében keletkező adatok hatékony, real time kezelésére is szükségük van.

Az anyagbeszerzés felelősségének a terhét megszüntette az MRP (Automatikus anyagbeszerzési modul) használata.
 
A gyártási folyamatok nyomon követésében nagy segítség a vonalkódos rendszerben működő műhely adatgyűjtő terminál, aminek segítségével pontosan látható minden gyártási munka előrehaladottsági fázisa, valamint a dolgozók konkrét munkavégzése.
 
A vállalkozás céltudatos és a FactoryMaster munkatársainak segítőkész hozzáállásának köszönhetően a rendszer bevezetése gyorsan és zökkenőmentesen zajlott és ma már aktívan támogatja a vállalkozás sokrétű tevékenységét.  

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.