Rólunk

WinnerNet - FactoryMaster Hungary Kft

A WinnerNet - FactoryMaster Hungary Kft 1997-ben alakult, jogelődje 1991 óta van jelen a magyarországi informatikai palettán. Munkatársaink több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a szoftverfejlesztés és értékesítés területein.

Cégünk 1997-es megalakulása óta vállaltirányítási rendszerek fejlesztésével és bevezetésével foglalkozik. Fő tevékenységünk keretében gyártó vállalkozások számára értékesítünk termelésirányítási-, és munka ütemező rendszert. Ügyfeleink között ugyanúgy megtalálhatóak a magas minőség biztosítási elvárásokkal működő autóipar beszállítók, mint az egyedi terméket gyártó családi vállalkozások. 

A cégünk a FactoryMaster termelésirányítási rendszer és az Orchestrate munkák ütemezése rendszer kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Access Group

Az Access Group a "The Sunday Times Tech Track" megmérettetésen elért helyezése alapján 2019 óta az Egyesült Királyság közepes méretű szervezeteinek minősített üzleti szoftverszolgáltatója.
A vállalkozás több mint 20 000 ügyféllel rendelkezik a kereskedelmi és non-profit szektorban.  
Az 1991-ben alapított The Access Group több mint 1 milliárd GBP éves árbevételt ér el és több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat.

Access Group ...

FactoryMaster - termelésirányítási rendszer

Hogyan történik az értékesítés?

Bemutató

Bemutató

Kérésére ingyenes, on-line bemutatót tartunk, melynek keretében részletesen megismerheti a rendszer működését, illetve tanácsadó kóllégánk válaszol a feltett kérdéseire. A bemutató időtartama kb. egy óra, minden kötelezettségtől mentes.
Árajánlat késztítés

Árajánlat késztítés

A bemutató során elhangzottak alapján, az Ön által meghatározott felhasználószám, valamint az opcionális modulokra vonatkozó igények függvényében árajánlatot készítünk amelyben szerepelnek a különböző fizetési konstrukciók esetén érvényes díjtételek.
Rendszer telepítés

Rendszer telepítés

Az árajánlat alapján történő megrendelés esetén a rendszert távolról telepítjük. A rendszer telepítésének előfeltétele, hogy a megfelelően kialakított HW környezet (Windows szerver + hálózat) rendelkezésre álljon és legyen hozzáférési jogosultságunk a szerverhez.
Oktatás

Oktatás

A rendszer telepítése után megkezdődhet az oktatás, amely egy előre meghatározott tematika alapján történik. Az oktatás során a felhasználók elsajátítják az egyes modulok, funkciók használatához szükséges részletes tudást.
Image

FactoryMaster - termelésirányítási rendszer

Akik már használják

MRP - automatikus anyagszükséglet tervezés
MRP - automatikus beszerzési megrendelés generálás
MRP  system - gyártási tecnológiák
MRP system - minőség ellenőrzés
MRP system- SPC adatgyűjtés
Image
MRP system - automatikus beszerzési megrendelés generálás
MRP system - teljes körű készlet kezelés
MRP system - összetett anyagjegyzék (BOM)
MRP system - felhő alapú országos rendszer
MRP system - vonalkódos műhely adatgyűjtés
MRP system - EDI adatkapcsolat
MRP system - APS Orchestrate - Munkák ütemezése
Image
Image
Image
Image

Legyen hatékony és tegye átláthatóvá működését

FactoryMaster - termelésirányítási rendszer

FactoryMaster - termelésirányítási rendszer

A FactoryMaster egy magyar és angol felhasználói felülettel is elérhető, célzottan gyártó vállalkozások számára kifejlesztett díjnyertes, integrált termelésirányítási rendszer a gyártás tervezésére és szabályozására.

A rendszer gyártó vállalkozás teljes termelési folyamatát lefedi az alábbi funkciókkal:
- árajánlat készítés
- gyártás szimuláció árajánlat készítésekor
- rendelés nyilvántartás
- eszközpark nyilvántartás
- teljes körű készlet kezelés
- MRP - automatikus anyagszükséglet tervezés
- automatikus beszerzési megrendelés generálás
- adagszám követés
- cikktörzs
- gyártási tecnológiák
- anyagjegyzékek
- gyártás ütemezés
- vonalkódos műhely adatgyűjtés
- selejt kezelés
- minőség ellenőrzés
- utókalkuláció
- dolgozói munkaidő nyilvántartás és teljesítmény kimutatás
- ISO támogatás
- management támogatás
- kiszállítás, számlázás

MES: Manufacturing Execution System

icon
Orchestrate - Munkák ütemezése

Orchestrate - Munkák ütemezése

APS: Advanced Production Scheduling

Az Orchestrate – munkák ütemezése egy hosszú- (havi, éves, több éves), és rövidtávú (napi, műszak szintű) termelési terv előállítására alkalmas szoftver, amely részletes tervet generál arra vonatkozóan, hogy a munkalapok műveleteit mely konkrét időpontban, melyik erőforráson, milyen sorrendben, mennyiségben, milyen határidőre, stb. kell végrehajtani.

Az ütemező rendszer által generált Gantt diagramm tesreszabásának lehetőségei:
- szűkítés egy adott idő intervallumra
- szűkítés egy adott műhelyre
- szűkítés egy adott eszközcsoportra
- egyedi nézetek kialakítása és mentése
- tetszőleges szempont szerinti egyedi szinkódolási lehetőség
- a diagrammon megjelenő szöveges vagy számszerű adatok testreszabása
- zárolt függőségek definiálása
- tervezett gyártási időpont változtatása Drag & Drop funkcióval
- kritikus útvonal megjelenítése
- anyagra váró tételek kizárása a megjelenítésből
- gyártási kritériumok megfogalmazása algoritmusok formájában
- egyedi igények alapján összeállított riportok készítése
- az optimális gyártási terv kiválasztása különböző scenáriók összehasonlításával

icon
Egyedi fejlesztés

Egyedi fejlesztés

Az általunk forgalmazott FactoryMaster és Orchestrate rendszerek külön-külön is alkalmazhatóak, de egymással összekapcsolt integrált rendszerként a ma elvárható legmagasabb szinten képesek kiszolgálni egy gyártó vállalkozás termelési tevékenységének optimalizálásval kapcsolatos elvárásait.

A rendszerekbe épített know how olyan közös tudásbázis kialakítására ad lehetőséget, amely garantáltan piaci versenyelőnyhöz juttatja a konkurens gyártó cégekkel szemben.

Minden gyártó vállalkozás termelési folyamataiban vannak olyan speciális területek, amelyek számítógépes támogatása egyedi fejlesztést igényel, ennek megvalósítását saját fejlesztői gárdánk bevonásával, szakértői tanácsadással rövid határidővel vállaljuk.

icon

Referenciáink

Esettanulmányok a rendszereinket használó magyar vállalkozásokról

adagszám nyomon követhetőség a beszerzéstől a késztermék előállításáig
Beépített folyamat vezérlő gyártási know-how >>>

„A FactoryMaster termelésirányítási rendszer beváltotta a hozzáfűzött reményeket, nem egyszerűen egy szoftvert kaptunk, hanem egy know-how-t is, melynek köszönhetően az eddig is logikus gyártási folyamatszervezésünk tovább tökéletesedett. Ma már rutinszerűvé vált a rendszer használata, melynek köszönhetően jelentősen csökkent az adminisztrációra fordított idő."

MRP - anyagszükséglet tervezés
Az MRP modul előnyei >>>

"Számunkra az MRP modul biztosítja a legnagyobb előnyöket, automatizálja a készlet figyelési és beszerzési funkciókat, ezáltal növeli az áttekinthetőséget és csökketni a hibalehetőségek esélyét. Biztosítja, hogy a termeléshez szükséges készlet mindíg rendelkezésre álljon, így könnyebb betartanunk a vállalt szállítási határidőket." 

MRP - anyagszükséglet tervezés
Gyártási folyamatok optimalizálása >>>

"A FactoryMaster bevezetésének eredményeként a gyártási folyamat előre ütemezhető, a termelés optimalizálódott. A vevőkiszolgálás hatékonyabbá és pontosabbá vált, ezt a pozitív visszajelzések is alátámasztják."

Orchestrate - munkák ütemezése rendszer
Magasabb szinvonalú termelés - megnövekedett vevői elégedettség >>>

"Az operatív döntési helyzetekben mindíg támaszkodunk a rendszer javaslataira, az időmegtakarításon túl egyfajta biztonságot is ad a rendszer használata, és a termelés színvonalának emelésével a cégünk megítélését is pozitívan befolyásolja az európai szintű minőséget követelő külföldi és hazai megrendelőink szemében.”

Orchestrate - munkák ütemezése rendszer
Ütemezett gyártási terv >>>

„A FactoryMaster termelésirányítási rendszer – ha megadják a gyártáshoz szükséges adatokat: erőforrásokat, feltételeket és a határidőket, akkor - ad egy ütemezett gyártási tervet arra vonatkozólag, hogy mikor, milyen géppel, milyen átfutási idővel, hány emberre beosztva végezhető el az adott megrendelés.”

Vonalkódos rendszerű adatgyűjtő terminál >>>

"A gyártási folyamatok nyomon követésében nagy segítség a vonalkódos rendszerben működő műhely adatgyűjtő terminál, aminek segítségével pontosan látható minden gyártási munka előrehaladottsági fázisa, valamint a dolgozók konkrét munkavégzése."

Image

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.